Werken bij Parmant Scholen


Vacature
Vacatures bij Antoon Schellenscollege
Vacature
Vacatures bij Praktijkschool Eindhoven
Vacature
Vacatures bij Helder havo/vwo
Vacature
Vacatures bij Sint-Joriscollege
Vacature
Vacatures bij Aloysius de Roosten
Vacature
Vacatures bij Vakcollege Eindhoven
Werken bij Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!

Maak jij morgen mooi met ons?

Jij maakt morgen mooi! Wij bieden onze leerlingen en medewerkers de kans het beste uit zichzelf te halen. Samen op weg naar een actieve toekomst in een maatschappij waar eenieder ertoe doet.
Dat doen we bij Parmant Scholen door met onze zes scholen samen te zorgen voor kwalitatief goed onderwijs in een kansrijk en veilig leer-, leef-, en werkklimaat.

Onze cultuur

Onze cultuur kenmerkt zich door een warme informele positieve sfeer met oog voor elkaar, veel ruimte en voortdurend aandacht voor vernieuwing en ontwikkeling. We gaan voor het geheel en werken samen vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid, openheid en nieuwsgierigheid en voeren het gesprek vanuit verbinding. We zijn ook maatschappelijk betrokken en omgevingsgericht. Dat wil zeggen dat we actief het contact en de samenwerking opzoeken met onze externe omgeving.

We zijn trots

We zijn trots op onze medewerkers, die met een dosis lef, creatief en innoverend vermogen, een open en onderzoekende houding laten zien, kunnen reflecteren op hun eigen handelen gebaseerd op ons gezamenlijke morele kompas, openstaan voor nieuwe dingen en de diversiteit binnen Parmant Scholen omarmen. Die niet alleen onze leerlingen, maar ook elkaar goed kennen, ook onze collega’s van onze andere scholen. Met wie we samenwerken op allerlei gebieden, zoals leerlingondersteuning, leesbevordering, OI&T (onderwijs, innovatie en technologie) en inclusie.
Je kunt bij ons ook ervaring opdoen in alle vormen van voortgezet onderwijs door te proeven aan elkaars onderwijs, werkwijze en cultuur of om flexibel te worden ingezet.  
 

Werkgeluk

We investeren graag in onze medewerkers met onder meer coaching, begeleiding en we stimuleren opleiding, ontwikkeling en persoonlijke groei. Ook in jou als nieuwe collega, zodat jouw start bij ons succesvol is en jij floreert bij Parmant Scholen. Jouw werkgeluk en vitaliteit vinden wij belangrijk.
 

Eigenaar van je loopbaan

Bij Parmant Scholen is iedereen eigenaar van zijn loopbaan. Jij zet jouw professionaliteit in om ons onderwijs te ontwikkelen en te verbeteren. Jij voelt je verantwoordelijk voor je vak, je werk en de school en maakt gebruik van de professionele ruimte die we jou bieden om bij te dragen aan beter onderwijs voor onze leerlingen. Leren en ontwikkelen doen we samen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Omdat wij deel uit maken van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs, kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.