Met elkaar en voor elkaar met Pact Woensel Zuid

Met elkaar en voor elkaar: trots dat wij als Parmant Scholen aan de slag gaan met Pact Woensel Zuid.

Met 45 organisaties, bewoners en ondernemers spreken we af om ons de komende 20 jaar in te gaan zetten voor Stadsdeel Woensel Zuid. Samen zetten we ons in voor een goede toekomst voor de mensen in deze omgeving. 
In Woensel Zuid gaat het minder goed dan in de rest van Eindhoven. Niet iedereen in het stadsdeel kan van de groei van de stad meegenieten. Dat willen we met het Pact Woensel Zuid veranderen. 

Namens Parmant Scholen heeft rector Corinne Sebregts  op 27 maart jl. haar handtekening gezet. Op het gebied van onderwijs gaan we met alle VO-scholen in Woensel Zuid samen stappen zetten om te komen tot een samenwerking rondom de Rijke Schooldag, Pak de Vibe, MDT en andere initiatieven om de talenten van jongeren te ontwikkelen.

 Het doel is het opzetten van een duurzaam en structureel programma voor de voortgezet onderwijs jongeren in Woensel Zuid.
Naast collega's uit het onderwijs gaan we met allerlei mensen uit het gebied zoals ondernemers, bewoners, organisaties uit zorg en welzijn, bewonersorganisaties en woningcorporaties aan de slag.